Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 1195 Etiketë:

Multi Plates – 4pk

Gati, vendos, ushqehu!

Nuk duket të ketë kurrë mjaftueshëm pjata në dollap për fëmijën tuaj. Mëngjesi, dreka, darka, snacks – një pjatë është e nevojshme për pothuajse çdo vakt. Ju mund të filloni të ndërtoni koleksionin tuaj të pjatave për fëmijë me këtë set. Ato janë të madhësisë së përkryer për vaktet e të vegjëlve dhe përshtaten shkëlqyeshëm me çdo sipërfaqe.

Share:

Multi Plates – 4pk

Gati, vendos, ushqehu!

Nuk duket të ketë kurrë mjaftueshëm pjata në dollap për fëmijën tuaj. Mëngjesi, dreka, darka, snacks – një pjatë është e nevojshme për pothuajse çdo vakt. A është ky një problem i njohur? Ju mund të filloni të ndërtoni koleksionin tuaj të pjatave për fëmijë me këtë set. Ato janë të madhësisë së përkryer për vaktet e të vegjëlve dhe përshtaten shkëlqyeshëm me çdo sipërfaqe.

 

Karakteristikat:

  • Set me 4 pjata shumëngjyrëshe
  • Pjata me madhësi perfekte për vaktet e të vegjëlve
  • Skajet e ngritura për pastrim të lehtë
  • Plotësoni setin e ngrënies për fëmijën tuaj me tasa dhe gota që përputhen (shiten veçmas)
  • Lahen në lavastovilje
  • Të sigurta për mikrovalë
  • Pa BPA
  • 6+ muaj