Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: N/A Etiketë:

Splash Bowls – 2pk

Paketimi i dyfishtë i tasave të Munchkin nga linja Splash™ do ta gëzojë të voglin tuaj herën tjetër që do të ulet për të ngrënë.

Share:

Splash™ Toddler Bowls – 2pk

Paketimi i dyfishtë i tasave të Munchkin nga linja Splash™ do ta gëzojë të voglin tuaj herën tjetër që do të ulet për të ngrënë. Dizajni modern nuk do të bie ndesh me dekorin tuaj dhe pjesa e poshtme pa rrëshqitje do të thotë më pak rrëmujë. Pa BPA, të sigurta për mikrovalë dhe lavastovilje, këto tasa janë të nevojshëm për mëngjes, drekë dhe darkë!

Karakteristikat:

  • Seti përfshin (2) tasa me fund pa rrëshqitje
  • Dizajn modern me pamje të jashtme të bardhë dhe të brendshme me ngjyra të zbehta (përfshihen 2 ngjyra)
  • Tasa të thellë me anët e larta – perfekte për vaktet ose snacks
  • Tasat vendosen së bashku për ruajtje të lehtë
  • Të sigurtë në lavastovilje dhe mikrovalë, pa BPA
  • 6+ muaj
Kombinimi Munchkin

Blue/Green, Pink/Purple