Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!

Gjithmonë kemi besuar se e ardhmja është drejt produkteve eko-miqesore

Prime-Distributor Sh.p.k u krijua në Dhjetor të 2020, me një vizion të thjeshtë: për të sjellë në Shqipëri brande ndërkombetare të cilat krijojnë produkte të zgjuara, inovative dhe eko miqësore.

Nuk është aspak detyrim të zgjidhni produkte eko-miqësore por kjo mund t'ju ndihmojë të:
- zvogëloni ndikimin tuaj në mjedis
- adresimin e çështjeve sociale dhe përmirësimin e jetesës së individëve dhe komuniteteve
- përmirësoni reputacionin e biznesit tuaj
- kurseni para gjatë jetës së një produkti ose shërbimi

Vizioni Ynë

Ne jemi të përkushtuar.

Shërbejmë komunitetit tonë.
Ne jemi të motivuar çdo ditë për t'i ndihmuar bashkëpuntorët tanë të kenë akses në produkte premium.
Secili prej nesh sjell idetë e një themeluesi në punën tonë.

Është aventurë e bukur.
Na pelqen të rrezikojmë por mbi të gjitha, të guxojmë shumë. Ne i mirëpresim ndryshimet, nuk kemi paragjykime dhe gjejmë gjithmonë kohë për të qeshur, festuar dhe shijuar këtë rrugëtim.

Jemi gjithmonë të sjellshëm.
Ne nuk i shmangemi reagimeve dhe bisedave të drejtpërdrejta, sepse gjithmonë supozojmë qëllime të mira. Ne jemi të gatshëm për të ndihmuar shokët tanë të skuadrës dhe për të festuar perspektiva të ndryshme.