Share:

Multi Forks and Spoons – 6pk

Fëmijëve të vegjël u pëlqen të imitojnë mamin dhe babin dhe me setin Munchkin’s Multi Forks and Spoons, ata mund të jenë tamam si të rriturit e tyre të preferuar në tryezën e darkës.

SKU: 1199
Category:
Tags:

Description

Multi Forks and Spoons – 6pk

Fëmijëve të vegjël u pëlqen të imitojnë mamin dhe babin dhe me setin Munchkin’s Multi Forks and Spoons, ata mund të jenë tamam si të rriturit e tyre të preferuar në tryezën e darkës. Seti përfshin 3 pirunj dhe 3 lugë që janë krijuar për të ndihmuar vetë-ushqyerjen. Dorezat e mëdha të lakuara janë krijuar për ta bërë më të lehtë kapjen e ushqimit.

 

Karakteristikat:

  • Seti përfshin 3 pirunj dhe 3 lugë
  • Projektuar për të ndihmuar vetë-ushqyerjen
  • Lugë të thella për të mbajtur më shumë ushqim dhe për ta bërë më të lehtë kapjen e ushqimit
  • Pirunjt e lakuar janë krijuar për të ndihmuar kalimin tek mjetet e ushqimit të të rriturve
  • Pa BPA
  • Lahen në lavastovilje
  • 12+ muaj