Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 1207 Kategori: Etiketa: , , ,

Love-a-Bowls – 10pcs

Ky set prej katër tasash të ndërrueshëm vjen me katër kapakë dhe dy lugë me majë të butë, duke e bërë këtë setin fillestarin perfekt për ditët e para të ushqyerjes. I duhuri për çdo gjë dhe praktik për nënat e zëna për t’i marrë në lëvizje.

Share:

Love-a-Bowls™ – 10pcs

Ky set prej katër tasash të ndërrueshëm vjen me katër kapakë dhe dy lugë me majë të butë, duke e bërë këtë setin fillestarin perfekt për ditët e para të ushqyerjes. I duhuri për çdo gjë, nga ushqimi për fëmijë deri te ushqimet e vogla për të vegjlit, këto tasa janë të lehtë për t’u ruajtur dhe praktik për nënat e zëna për t’i marrë në lëvizje.

Karakteristikat:

  • Të papërshkueshëm nga derdhja, rezistente ndaj rrjedhjeve dhe thyerjes
  • Përfshin 4 tasa, 4 kapak dhe 2 lugë me majë të butë
  • Anët lehtë për t’u kapur
  • Pa BPA
  • Mund të lahen në lavastovlje
  • Mund të përdoren në mikrovalë
  • 4+ muaj