Share:

Splash Cutlery – 3pk

Hapi tjetër: ushqyerja e pavarur! Seti me lugë, pirun dhe thikë sjell një nivel të vetëushqyerjes me doreza të rehatshme, të lehta për t’u kapur dhe një sërë ngjyrash argëtuese për të zgjedhur.

Category:
Tags: ,

Description

Splash Cutlery – 3pk

Hapi tjetër: ushqyerja e pavarur!

Vetëushqyerja është një moment historik i shumëanshëm. Pasi të ndihen mjaft rehat për të ngrënë vetë, ata duhet të zotërojnë edhe përdorimin e mjeteve të ushqimit! Shtyjini ato në drejtimin e duhur me pajisjet e sheshta për fëmijë Splash™. Set i krijuar posaçërisht për gojët dhe duart e vogla. Seti me lugë, pirun dhe thikë sjell një nivel të vetëushqyerjes me doreza të rehatshme, të lehta për t’u kapur dhe një sërë ngjyrash argëtuese për të zgjedhur. Të vegjëlve do t’ju pëlqejë të hanë si të rriturit në tryezën e darkës dhe për shkak se këto aksesorë për fëmijë u krijuan duke pasur parasysh sigurinë dhe madhësinë e tyre, ata do të përqafojnë ushqyerjen e pavarur me lehtësi.

 

Karakteristikat:

  • Komplet aksesorësh shumëngjyrësh me madhësi të vogël
  • Dorezat ergonomike e bëjnë kapjen e lehtë
  • Përshtaten në mënyrë të përsosur me duart e fëmijës suaj
  • Enët e sheshtë mbledhin ushqimin me përpjekje minimale
  • Tehu i thikës është i sigurt për fëmijët
  • Lahen në lavastovilje
  • Të sigurta për mikrovalë
  • Pa BPA
  • 18+ muaj

Additional information

Ngjyra Munchkin

Blue, Green, Purple