Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: N/A

Baby Food Feeder

Jeni gani për eksplorim?

Po ju ofrojmë një mënyrë të sigurt dhe të lehtë për të ushqyer puretë e bebeve, qofshin kavanoza të blera në dyqan apo ushqim për fëmijë të bërë vetë.

Share:

Baby Food Feeder

Po ju ofrojmë një mënyrë të sigurt dhe të lehtë për të ushqyer puretë e bebeve, qofshin kavanoza të blera në dyqan apo ushqim për fëmijë të bërë vetë. Ka një vrimë të vogël në fund, e cila lejon ushqimin të kalojë në sasi të tretshme dhe një kapak, i përsosur për udhëtime ose për të ruajtur puretë në frigorifer. Qesja e butë silikoni lejon ushqimin e lehtë të frutave të grira, perimeve dhe më shumë.

Karakteristikat:

  • Silikon I butë për ushqyerjen e lehtë të ushqimit për fëmijë të bërë në shtëpi ose të blerë në dyqan
  • Vrima e vogël në fund ju lejon të ushqeni pure për foshnjat e vogla
  • E shkëlqyeshme për udhëtime – vjen me kapak
  • Mbyllje e ngushtë
  • 4+ muaj
  • Pa BPA
  • Mund të lahet në lavastovilje
Ngjyra Munchkin

Blue, Pink