Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 1204 Kategori: Etiketë:

Stay Put Suction Bowls – 3pk

Tasat ideal që nuk rrëshqasin, tani me një pamje të re!

Minimizoni rrëmujët e panevojshme me paketimin tonë të përshtatshëm me tre pjesë të tasave me bazë thithëse Stay Put™, të dizajnuara duke pasur parasysh fëmijët, të vegjlit dhe foshnjat.

Share:

Stay Put Suction Bowls – 3pk

Tasat që ju duhen, tani me një pamje të re!

Prezantimi i gamës Stay Put™ për fëmijë – tasat ideal që nuk rrëshqasin.

Le ta pranojmë, të vegjlit mund të bëhen pak të shfrenuar në kohës së ushqyerjes. Minimizoni rrëmujët e panevojshme me paketimin tonë të përshtatshëm me tre pjesë të tasave me bazë thithëse Stay Put™, të dizajnuara duke pasur parasysh fëmijët, të vegjlit dhe foshnjat. Baza e fortë e thithjes do të ngjitet në shumicën e sipërfaqeve dhe skeda me lëshim të shpejtë e bën heqjen të lehtë për të rriturit. Të sigurt në mikrovalë dhe në lavastovilje, përgatitja dhe pastrimi i ushqimit është gjithashtu i lehtë dhe i shpejtë.

 

Karakteristikat:

  • Seti përfshin (3) tasa me bazë thithëse të madhësive të ndryshme
  • Baza e fortë thithëse ndihmon në parandalimin e rrëmujës dhe derdhjes gjatë kohës që fëmija po ushqehet
  • Skedat me çlirim të shpejtë në secilën bazë thithëse lejojnë heqjen e lehtë nga të rriturit
  • Baza më e madhe e thithjes krijon një mbajtje më të mirë
  • Të sigurt për mikrovalë dhe lavastovilje
  • Pa BPA
  • 6+ muaj