Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 554 Kategori: Etiketë:

Videocamera & Monitor HD

Cäm

Një monitor i plotë dhe i qëndrueshëm për të sjellë paqen e mendjes tek prindërit e rinj. Tani mund të vëzhgoni dashurinë tuaj të çmuar ditë e natë, pa pasur nevojë të ecni në dhomë dhe zgjoni për t’i kontrolluar.

Share:

bblüv – Videocamera & Monitor HD

Me tingull të aktivizuar me lëvizje të mprehtë, Cäm jep imazhe me cilësi HD gjatë ditës dhe vizion me rreze infra të kuqe gjatë natës. Cäm gjithashtu përmban komunikim të dyanshëm dhe funksionet e lëvizjes, animit dhe zmadhimit. Mund të zgjerohet në një dhomë tjetër me një aparat shtesë (shitet veçmas).

  • Ekran me ngjyra dhe vizion nate me rreze infra të kuqe
  • Ekran i ndarë krah për krah
  • Kamera me lëvizje, anim, zmadhim, ndriçim dhe kontroll volumi
  • Bateri të karikueshme
  • Sensor temperature
  • Gama e antenës (siperfaqja e mbulimit) : 300 m
  • Aksesorë shtesë për montimin në mur
  • Përmasat e monitorit : 12.4 cm x 8.8 cm x 1.2 cm
  • Përmasat e kamerës : 6.35 cm x 6.35 cm x 13.4 cm