Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 537 Kategori: Etiketë:

Digital Thermometer and Hygrometer

Igrö

Matni me saktësi nivelin e temperaturës dhe lagështisë në dhomë, me një tregues unik komoditeti që është i lehtë për t’u lexuar.

Share:

bblüv – Digital Thermometer and Hygrometer

  • Lexim i shpejtë dhe i saktë
  • Monitor për komoditet në dhomë
  • Ora dhe alarmi (format 12h ose 24h)
  • Ekran LCD me kontrast të lartë
  • Njësitë matëse: Fahrenheit ose Celsius
  • Kërkon 2 bateri AAA (nuk përfshihen)
  • Përmasat: 6.4 cm x 11.4 cm x 2.3 cm