Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 547 Kategori: Etiketë:

4 in 1 UV Sterilizer

Üvi

Sterilizon me siguri çuçot, biberonat, thithkat e shisheve, grykën e gotës dhe kokat e furçave të dhëmbëve duke përdorur sterilizim ultra të lehtë dhe pa përdorimin e kimikateve të dëmshme.

Share:

bblüv – 4 in 1 UV Sterilizer

Sterilizuesi i provuar klinikisht është mundësuar nga e njëjta teknologji efikase e përdorur në zyrat e dentistëve duke e bërë atë, opsionin ideal dhe më të sigurtë. I vogël, i lehtë dhe kompakt, është i përsosur për sterilizim në lëvizje!

  • Vret 99.9% të mikrobeve
  • I sigurt dhe higjienik
  • Sterilizim i shpejtë (3 min.)
  • Lehtë për t’u përdorur
  • Moshat 0+
  • Përmasat: 8.1 cm x 8.1 cm x 9.1 cm