Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: N/A Kategori: Etiketë:

Foldable Baby Step Stool

Stëp

Ndihmojeni vogëlushin tuaj të ndihet si një fëmijë i madh! Stëp përdoret gjatë larjes së dhëmbëve, larjes së duarve apo edhe ndihmës në kuzhinë.

Share:

bblüv – Foldable Baby Step Stool

Stëp ndihmon fëmijët e vegjël në arritjen e zonave që janë akoma pak të larta për to. Pavarësisht nëse përdoret gjatë larjes së dhëmbëve, larjes së duarve apo edhe ndihmës në kuzhinë, Stëp është një produkt i dobishëm në përditshmëri, që gjithashtu mund të paloset dhe të ruhet midis përdorimeve.

  • Praktik dhe i lehtë për t’u transportuar
  • Dizajn i qëndrueshëm për mbështetje të fortë dhe të sigurt (deri 113 kg)
  • I palosshëm dhe kompakt
  • Dizajn argëtues
  • Përmasat: 23.9 cm x 19 cm x 18.5 cm
Ngjyra Bbluv

Blue, Grey, Lime, Pink