Share:

The Portable Baby Night Light

Hibü E bërë nga silikoni rezistent ndaj goditjeve, Hibü është shoqëruesi i përsosur i natës për fëmijën tuaj! Me prekje të lehtë për t’u përdorur ose telekomandë, fëmija mund të zgjedhë ngjyrën dhe ndriçimin vetë.

SKU: 523
Category:
Tags:

Description

bblüv – The Portable Baby Night Light

Kompakt, i qëndrueshëm dhe i lëvizshëm, fëmijët mund ta mbajnë me vete kudo që shkojnë!

  • Silikoni rezistent ndaj goditjeve
  • Deri në 15 orë përdorim të vazhdueshëm
  • 3 kohëmatës automatik të fikjes
  • 10 nivele ndriçimi
  • 3 cikle ngjyrash (alternative, kalimtare ose fikse)
  • 9 ngjyra të ndryshme LED me kontroll me prekje
  • Bateri të karikueshme
  • 1 telekomandë
  • 1 kabllo USB për karikim
  • Përmasat: 9.9 x 8.8 x 12 cm