Share:

Potty Training Seat

Pöti Siguroni një përvojë të qëndrueshme dhe të rehatshme për kalimin nga oturak në WC për fëmijën tuaj. Një gjë e domosdoshme!

Category:
Tags:

Description

bblüv – Potty Training Seat

I lehtë për t’u pastruar, përshtatet në shumicën e tualeteve dhe është i dizajnuar për t’a mbajtur fëmijën tuaj në mënyrë të sigurt, duke i dhënë më shumë besim vogëlushit tuaj për të kaluar këtë moment historik të ri të rëndësishëm.

  • Jastëk i rehatshëm, i lëvizshëm dhe i lehtë për t’u pastruar
  • Madhësia universale që i përshtatet shumicës së tualeteve
  • Mbështjellësit pa rrëshqitje mbajnë ulësen e lehtë në vend
  • Dorezat e lehta sigurojnë stabilitet shtesë për fëmijën tuaj
  • Dizajn argëtues
  • Jo toksike, e bërë nga material pa BPA
  • Përmasat: 38.1 cm x 40.6 cm x 6.1 cm

Additional information

Ngjyra Bbluv

Blue, Grey, Lime, Pink