Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 1272

Salicylic Anhydrous Solution 30ml

Acidi salicilik 2% anhydrous është një formulë e butë që është krijuar për të eksfoluar lëkurën, për të zhbllokuar poret, për parregullsitë, për të lëmuar teksturën, për të reduktuar skuqjen dhe tonin e pabarabartë të lëkurës. Ajo që e veçon këtë formulë është baza e saj zbutëse me squalane dhe poligliceridet hidratuese. Këta përbërës çlirojnë acidin salicilik me kalimin e kohës dhe rezultojnë në një shpërndarje më të ekuilibruar që ndihmon në reduktimin e acarimit që mund të shoqërohet me përdorimin e acidit duke e bërë atë ideal për përdoruesit e rinj.
Share:

Salicylic Anhydrous Solution 30ml

Acidi salicilik 2% anhydrous është një formulë e butë që është krijuar për të eksfoluar lëkurën, për të zhbllokuar poret, për parregullsitë, për të lëmuar teksturën, për të reduktuar skuqjen dhe tonin e pabarabartë të lëkurës. Ajo që e veçon këtë formulë është baza e saj zbutëse me squalane dhe poligliceridet hidratuese. Këta përbërës çlirojnë acidin salicilik me kalimin e kohës dhe rezultojnë në një shpërndarje më të ekuilibruar që ndihmon në reduktimin e acarimit që mund të shoqërohet me përdorimin e acidit duke e bërë atë ideal për përdoruesit e rinj.

Udhëzimet:

Aplikojeni në mëngjes dhe në mbrëmje. Aplikoni një pikë të vogël në zonën e synuar ose aplikoni një sasi të vogël në fytyrë për përdorim të përgjithshëm. Mos e përdorni në lëkurë të ndjeshme, të qëruar ose të padëmtuar.Shmangni konturin e syve dhe kontaktin me sytë.
Këshillohet patch-testing përpara përdorimit. Aplikojeni produktin sipas udhëzimeve në një zonë të vogël një herë në ditë për tre ditë për të provuar nëse jeni të ndjeshëm ndaj këtij produkti.Nëse keni irritim, urtikarie, ënjtje të syve dhe gojës, fshikëza ose vështirësi në frymëmarrje, shpëlajeni, ndërprisni përdorimin dhe këshillohuni menjëherë me një mjek.

Kujdes: për djegien nga dielli: Ky produkt përmban një acid beta hidroksi (BHA) që mund të rrisë ndjeshmërinë e lëkurës tuaj ndaj diellit. Përdorni krem kundër diellit, vishni veshje mbrojtëse dhe kufizoni ekspozimin ndaj diellit gjatë përdorimit të këtij produkti dhe për një javë më pas.

Funksioni: Shenja të plakjes, pa shkëlqim, parregullsi në teksturë, parregullsi në tonin e lëkurës

Përshtatet: Të gjitha lëkurave

Format: Anhydrous Serum

Përdorimi: 6 muaj pas hapjes