Share:

Retinol 0.2% in Squalane – 30ml

Retinol 0.2% në Squalane ofron një solucion pa ujë që përmban 0.2% retinol – një përbërës që përmirëson pamjen e rrudhave të imëta dhe rrudhave dinamike që lindin nga humbja e kolagjenit dhe elastinës, ndërkohë që përmirëson teksturën dhe tonin. Për më tepër, kjo formulë e nivelit fillestar ka dhe squalane, një përbërës hidratues i…

SKU: 1267
Category:

Description

Retinol 0.2% in Squalane – 30ml

Retinol 0.2% në Squalane ofron një solucion pa ujë që përmban 0.2% retinol – një përbërës që përmirëson pamjen e rrudhave të imëta dhe rrudhave dinamike që lindin nga humbja e kolagjenit dhe elastinës, ndërkohë që përmirëson teksturën dhe tonin. Për më tepër, kjo formulë e nivelit fillestar ka dhe squalane, një përbërës hidratues i cili rrit hidratimin dhe ndihmon në luftimin e thatësisë që mund të shoqërohet me përdorimin e retinolit.
Këshilla: Filloni me Retinol 0,2% në Squalane dhe ngadalë shkoni deri në Retinol 0,5% në Squalane dhe Retinol 1% në Squalane.
Shënim: Pasi të hapet, kjo formulë duhet të ruhet në frigorifer dhe të përdoret brenda një periudhe tre mujore.
Kujdes: Retinoidet mund ta bëjnë lëkurën më të ndjeshme ndaj rrezatimit UV. Mbrojtja nga dielli është veçanërisht e rëndësishme kur përdorni retinoidë.
Shënim: Kur jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, rekomandohet të shmangni çdo produkt për kujdesin e lëkurës që përmban retinoidë, si p.sh. formulimet me Granactive Retinoid ose Retinol.

Udhëzimet:

Aplikoni disa pika në fytyrë në mbrëmje.
Mos e përdorni me produkte të tjera retinoide. Përdorni mbrojtje nga dielli gjatë ditës.
Kujdes: Retinoli mund të shkaktojë acarim, skuqje dhe lëkurë, veçanërisht rreth syve dhe gojës, në fazat e hershme të përdorimit, ndërkohë që lëkura rrit tolerancën.
Vendoseni në frigorifer pas hapjes.
Nëse shfaqet acarim, shpëlajeni, ndërprisni përdorimin dhe konsultohuni me një mjek. Përdoreni vetëm sipas udhëzimeve në lëkurë të padëmtuar.
Këshillohet patch-testing përpara përdorimit. Mbajeni larg fëmijëve.

Funksioni: Pa shkëlqim, shenja të plakjes, suport antioksidant, parregullsi në tonin e lëkurës

Përshtatet: Të gjithave lëkurave

Format: Anhydrous Serum

Përdorimi: 3 muaj pas hapjes