Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 1277 Kategori:

The Daily Set

Nëse është hera e parë që përdorni produktet e The Ordinary, filloni këtu. Seti ditor përmban tre produkte që mund të përdoren në rutinën e përditshme të kujdesit të lëkurës.
Share:

The Daily Set

Nëse është hera e parë që përdorni produktet e The Ordinary, filloni këtu. Seti ditor përmban tre produkte që mund të përdoren në rutinën e përditshme të kujdesit të lëkurës.

Pastruesi Squalane heq grimin dhe pastron lëkurën duke mbështetur barrierën e lëkurës tuaj përmes hidratimit. Acidi hialuronik 2% + B5 përdor tre pesha të acidit hialuronik për të mbështetur hidratimin e shtresave të shumta të lëkurës tuaj.

Së fundi, Natural Moisturizing Factors + HA është një hidratues i përditshëm që punon me lëkurën tuaj për të mbështetur barrierën e saj natyrale të hidratimit. Ato janë formulat themelore për çdo regjim të kujdesit të lëkurës.

Funksioni: thatësi , pastrim

Përshtatet: Të gjitha lëkurave

Produktet: Squalane Cleanser, Natural Moisturizing Factors + HA Hyaluronic Acid 2% + B5