Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 1221 Kategori:

100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil – 30ml

Vaji i Arganit Marokan 100% Organik i presuar në të ftohë është një vaj i cili hidraton natyrshëm lëkurën duke luftuar thatësinë dhe duke i dhënë lëkurës një pamje të shëndetshme.

Share:

100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil – 30ml

Vaji i Arganit Marokan 100% Organik i presuar në të ftohë është një vaj i cili hidraton natyrshëm lëkurën duke luftuar thatësinë dhe duke i dhënë lëkurës një pamje të shëndetshme. Vaji i arganit është i pasur me acide yndyrore, vitamina dhe komponente të tjera, gjë që lejon që ai të përdoret edhe në flokë, duke rritur butësinë dhe shkëlqimin. Vaji ynë i Arganit Maroken është plotësisht i parafinuar dhe jep një aromë natyrale. Kjo aromë nuk është një tregues që është i prishur

Udhëzimet:
  • Aplikimi në lëkurë: Aplikoni disa pika në fytyrë një herë në ditë ose sipas nevojës.
  • Aplikimi në flokë: Punoni në flokë të lagur e të pastër një herë në ditë ose sipas nevojës.
  • Mos i lani flokët ose lëkurën e kokës pas aplikimit.

Funksioni: Thatësi, Flokë, Lëkurë të thatë

Përshtatet: Lëkurë të thatë

Format: Vajor

Përdorimi: 6 muaj pas hapjes