Share:

Caffeine Solution 5% + EGCG – 30ml

Caffeine Solution 5% + EGCG është një serum me bazë uji që redukton pamjen e fryrjes dhe rrathëve të zinj në konturin e syve. Formula funksionon duke kombinuar një përqendrim të lartë të kafeinës me një (EGCG) shumë të pasuruar.

SKU: 1237
Category:

Description

Caffeine Solution 5% + EGCG 30 ml

Caffeine Solution 5% + EGCG është një serum me bazë uji që redukton pamjen e fryrjes dhe rrathëve të zinj në konturin e syve. Formula funksionon duke kombinuar një përqendrim të lartë të kafeinës me një (EGCG) shumë të pasuruar.

Udhëzimet:

Aplikoni një sasi të vogël në konturin e syve në mëngjes dhe në mbrëmje.

Funksioni: Dark Circles, Puffiness

Përshtatet: Të gjitha lëkurave

Format: Water-based Serum

Përdorimi: 12 muaj pas hapjes