Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 1247 Kategori:

Lactic Acid 10% + HA 2% – 30ml

Acidi Lactic 10% + HA është një solucion alfa hidroksi acid që ofron një eksfolim shumë efektiv. Me ekstrakt të pastruar të Tasmanian Pepperberry, i cili është treguar se zvogëlon irritimin dhe ndjeshmërinë që mund të shoqërohet me përdorimin e acidit. Ky serum me bazë uji është ideal për lëkurë të thatë.

Share:

Lactic Acid 10% + HA 2% – 30ml

Acidi Lactic 10% + HA është një solucion alfa hidroksi acid që ofron një eksfolim shumë efektiv. Me ekstrakt të pastruar të Tasmanian Pepperberry, i cili është treguar se zvogëlon irritimin dhe ndjeshmërinë që mund të shoqërohet me përdorimin e acidit. Ky serum me bazë uji është ideal për lëkurë të thatë. Serumi ka një ekuilibër ideal midis kripës dhe aciditetit, duke maksimizuar efektivitetin e acidit dhe duke reduktuar acarimin.

Udhëzimet:

Aplikojeni një herë në ditë, në mënyrë ideale në mbrëmje.
Formula mund të hollohet me produkte të tjera për të reduktuar forcën derisa lëkura të zhvillojë tolerancë. Mos e përdorni në lëkurë të ndjeshme, të qëruar ose të dëmtuar.Shmangni konturin e syve dhe kontaktin me sytë. Kontakti i produktit me lëkurën duhet të jetë me frekuencë ose kohëzgjatje të kufizuar. Nëse shfaqet acarim, shpëlajeni, ndërprisni përdorimin dhe konsultohuni me një mjek. Përdoreni vetëm sipas udhëzimeve në lëkurë të padëmtuar. Këshillohet patch-testing përpara përdorimit.

Kujdes: Ky produkt përmban një acid alfa hidroksi (AHA) që mund të rrisë ndjeshmërinë e lëkurës tuaj ndaj diellit. Përdorni krem kundër diellit, vishni veshje mbrojtëse dhe kufizoni ekspozimin ndaj diellit gjatë përdorimit të këtij produkti dhe për një javë më pas.

Funksioni: Parregullësi të teksturës, pa shkëlqim, parregullsi në tonin e lëkurës

Përshtatet: Lëkurë të thatë

Format: Water-based Serum

Përdorimi: 12 muaj pas hapjes