Share:

Ascorbyl Glucoside Solution 12% (Vitamin C 12%) – 30ml

Ascorbyl Glucoside Solution 12% ofron një formulë të lehtë me bazë uji që ndihmon në reduktimin e shenjave të plakjes duke ndriçuar dhe balancuar tonin e pabarabartë të lëkurës. Ndryshe nga format e drejtpërdrejta të vitaminës C, ky serum i lehtë për t’u përdorur përmban një derivat të vitaminës C të tretshëm në ujë që…

SKU: 1232
Category:

Description

Ascorbyl Glucoside Solution 12% (Vitamin C 12%) 30 ml

Ascorbyl Glucoside Solution 12% ofron një formulë të lehtë me bazë uji që ndihmon në reduktimin e shenjave të plakjes duke ndriçuar dhe balancuar tonin e pabarabartë të lëkurës. Ndryshe nga format e drejtpërdrejta të vitaminës C, ky serum i lehtë për t’u përdorur përmban një derivat të vitaminës C të tretshëm në ujë që shndërrohet në vitaminë C pasi të aplikohet, duke i dhënë më pak potencial acarimi. Dhe për shkak se ka veti të avancuara antioksiduese, mbron gjithashtu lëkurën nga efektet vizuale të dëmtimit të shkaktuar nga stresorët mjedisorë, duke ndihmuar në ruajtjen e një lëkure më rrezatuese.

Udhëzimet:

Aplikoni disa pika në fytyrë në mëngjes dhe në mbrëmje.
Shmangni konturin e syve dhe kontaktin me sytë. Përdorni mbrojtje nga dielli gjatë ditës.

Funksioni: Teksturë të parregullt, Pa shkëlqim, Suport antioksidant Parregullsi në tonin e lëkurës

Përshtatet: Të gjitha lëkurave

Format: Water-based Serum

Përdorimi: 6 muaj pas hapjes