Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 1278 Kategori:

Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% – 30ml

Suspensioni i vitaminës C 23% në HA përdor vitaminën C të drejtpërdrejtë dhe acidin hialuronik për të ndihmuar në reduktimin e dukshëm të shenjave të plakjes duke zbardhur dhe balancuar tonin e pabarabartë të lëkurës. Kjo formulë pa ujë siguron 23% Acid L-Askorbik të pastër i cili mbetet plotësisht i qëndrueshëm për shkak të mungesës së ujit. Për më tepër, kjo formulë pa ujë mbështetet me acidit hialuronik për hidratim të shtuar.

Share:

Suspensioni i vitaminës C 23% në HA përdor vitaminën C të drejtpërdrejtë dhe acidin hialuronik për të ndihmuar në reduktimin e dukshëm të shenjave të plakjes duke zbardhur dhe balancuar tonin e pabarabartë të lëkurës. Kjo formulë pa ujë siguron 23% Acid L-Askorbik të pastër i cili mbetet plotësisht i qëndrueshëm për shkak të mungesës së ujit. Për më tepër, kjo formulë pa ujë mbështetet me acidit hialuronik për hidratim të shtuar.

Shënim: Tekstura pak e grimcuar e këtij produkti është për shkak se pluhurit së vitaminës C, është formuluar në një bazë që ngjason vajore dhe prej ksaj baze çdo aplikim kërkon disa sekonda për t’u përthithur nga lëkura.

Udhëzimet:

Aplikoni një sasi të vogël në fytyrë një herë në ditë, në mënyrë ideale në mbrëmje.
Shmangni konturin e syve dhe kontaktin me sytë. Përdorni mbrojtje nga dielli gjatë ditës.

Mund të pritet një ndjesi si shpim gjilpërash; nëse ndjesia është shumë e fortë, formula mund të përzihet me hidratuës të tjerë të preferuar para çdo aplikimi për të zvogëluar forcën.

Nëse shfaqet acarim, shpëlajeni, ndërprisni përdorimin dhe konsultohuni me një mjek. Përdoreni vetëm sipas udhëzimeve në lëkurë të padëmtuar

Funksioni:

Pa shkëlqim, Shenja të plakjes Suport antioksidant Parregullsi në tonin e lëkurës

Përshtatet:

Të gjitha lëkurave

Format:

Suspension

Skadenca:

6 maul pas hapjes