Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: N/A Kategori: Etiketa: ,

Dyshek për krevat – Support

Rehati maksimale dhe mbështetje për fëmijën tuaj. Teknologjia ClevaFoam® ndihmon në mbrojtjen e formës të rrumbullakët të kokës dhe trupit në rritje të foshnjës. Lejon frymëmarrjen lirshëm, hipo-alergjik, i ekuilibruar me pH dhe ideal për foshnjat me alergji.

Share:

Gjumi është jetik për rritjen dhe zhvillimin e një fëmije, një fëmijë fle deri në 18 orë në ditë, kështu që zgjedhja e dyshekut të duhur të sigurt është e rëndësishme. Bërë me teknologjinë unike ClevaFoam®, dysheku ndihmon në mbështetjen e trupit në rritje të foshnjës, mbron formën e rrumbullakët të kokës së tyre të butë për të ndihmuar në parandalimin e Plagiocefalisë ndërsa ata janë duke fjetur. Theshtë e vetmja shkumë e provuar shkencërisht për të zvogëluar presionin në pjesën e pasme të kokës së foshnjës me 50% dhe për të rritur mbështetjen me 80% (Trinity College, University of Dublin). Struktura e saj 3D e qelizave të hapura është 100% e ajrosur, me mbajtje të reduktuar të nxehtësisë dhe është jashtëzakonisht e lehtë.

Shkumë natyrore hipo-alergjike që siguron shpërndarje të njëjtë të peshës dhe mbështetje shtesë për shtrirjen e shtyllës kurrizore.
Mbulesa e brendshme mbrojtëse me ajrosje për mbrojtje të shtuar.
Mbulesa e jashtme është e butë dhe ideale për lëkurën e foshnjës tuaj, hiqet lehtësisht dhe lahet në lavatriçe.

Kujdes:

Udhëzimet e larjes: Mbulesa e dyshekut që mund të hiqet mund të lahet duke ndjekur udhëzimet në paketim.

E RËNDSISHME • Të gjitha produktet e shkumës janë të paketuara për siguri dhe transport dhe kërkojnë kohë kur të hapen për t'u kthyer në formën dhe madhësinë origjinale. • Ju lutemi hiqni produktin nga të gjitha paketimet dhe lereni të ajroset për një periudhë 48 orësh para përdorimit. • Temperatura optimale e dhomës për performancën më të mirë duhet të jetë 18⁰C.

Zgjidh Masën

60 x 120 x 9 cm, 70 x 140 x 9 cm