Share:

Dyshek për krevat – Pocket Sprung

Dysheku ClevaFoam® Pocket Sprung është maksimumi në rehati dhe mbështetje gjatë periudhës më të shpejtë të jetës së foshnjës tuaj duke mbështetur tërë trupin e tyre nga koka te këmbët në mënyrë që të gjithë të bëni një gjumë të mirë të natës! Me kujdes dhe siguri të modelit tonë, dysheku është hipo-alergjik, i lehtë…

SKU: 173
Category:
Tags: ,

Description

Bebet kalojnë 50% të kohës së tyre në gjumë të thellë, gjë që është jetike për rritjen e tyre, kështu që zgjedhja e dyshekut të duhur të rehatshëm dhe të sigurt është e rëndësishme. Dysheku ClevaFoam® Pocket Sprung kombinon teknologjinë unike ClevaFoam® me sustat e xhepave të qëndrueshëm që përshtaten me ndryshimin e peshës së fëmijës tuaj gjatë fazave të ndryshme të zhvillimit të tyre në mënyrë që të sigurojnë një gjumë të qetë gjatë natës. Teknologjia e përparuar ClevaFoam® ndihmon në mbështetjen e fëmijëve, trupi në rritje, mbron formën e rrumbullakët të kokës së tyre të butë për të parandaluar Plagiocefalinë dhe është e vetmja shkumë e cila është provuar shkencërisht që zvogëlon presionin në pjesën e pasme të kokës së foshnjës me 50% dhe rrit mbështetjen me 80% (Trinity College, University of Dublin).

Bërë me teknologjinë unike ClevaFoam®, është provuar shkencërisht që zvogëlon presionin në pjesën e pasme të kokës së foshnjës tuaj me 50% dhe rrit mbështetjen me 80%, duke ndihmuar kështu në parandalimin e Sindromës Plagiocephaly, Flat Head Head.
Dysheku hip-alergjik ClevaFoam & susta xhepi përshtatet në ndryshimin e peshës së fëmijës tuaj gjatë fazave të ndryshme të zhvillimit të tyre.
Dysheku është i mbushur me trajtime anti-kërpudhore dhe anti-mite të sigurta për fëmijë duke ruajtur vetitë lehtësuese dhe mbështetëse të shkumës tradicionale. Hipo-alergjik dhe i ekuilibruar me pH, është ideal për foshnjat dhe fëmijët me astmë dhe alergji.

Susta xhepi adaptive të qëndrueshme reagojnë për të mbështetur peshën e foshnjës tuaj ndërsa ato lëvizin dhe rriten.Shtresat e mbrojtura të pranverës së mbështjelljes së çelikut të karbonit lejojnë rritjen e rrjedhës së ajrit dhe frymëmarrjen.

Hipo-alergjik dhe i mbushur me trajtime anti-kërpudhore dhe anti-mite të sigurta për fëmijë. Ideale për foshnjat me astmë dhe alergji.

Additional information

Kujdes:

Udhëzimet e larjes: Mbulesa e dyshekut që mund të hiqet mund të lahet duke ndjekur udhëzimet në paketim.

E RËNDSISHME • Të gjitha produktet e shkumës janë të paketuara për siguri dhe transport dhe kërkojnë kohë kur të hapen për t'u kthyer në formën dhe madhësinë origjinale. • Ju lutemi hiqni produktin nga të gjitha paketimet dhe lereni të ajroset për një periudhë 48 orësh para përdorimit. • Temperatura optimale e dhomës për performancën më të mirë duhet të jetë 18⁰C.

Zgjidh Masën

60 x 120 x 11 cm