Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: N/A Kategori: Etiketë:

Tullumbac Dekorativ

Një zbukurim me tullumbace i montueshëm në mur që është i bukur dhe argëtues. I qëndrueshëm, eko-miqësor & i sigurt për fëmijë.

Share:

Bashkangjitja e dekorimit në murë
• Pastroni dhe thani sipërfaqen e zgjedhur me një leckë të pastër.
• Hiqni ngjitësen nga fleta.
• Vendosni ngjitësen mbi tullumbace.
• Vendosni tullumbace në sipërfaqen e zgjedhur në mënyrë të qëndrueshme…

Përdorimi: i Brendshëm
Vendi i Projektimit: Australi
Vendi i Prodhimit: Kinë
Mosha: 3 vjeç +

Ngjyra Teeny & Tiny

Green, Grey, Pink, White