Share:

Balene pellushi me ndriçues me prekje

Nga koha e lojës deri në kohën e gjumit, Samson the Whale Huggable Tap Light nga Teeny & Tiny™ është një shoqërues i lezetshëm për të vegjlit tuaj. Lodër dhe ndriçues prej pellushi, me një dritë më të zbehtë për ëndrrat e ëmbla të garantuara.

Category:
Tags:

Description

 • Dimensionet : 230 x 165 x 115 mm
 • Siluetë prej balene prej pellushi
 • Mbushje prej pelushi
 • Hije gri; Sy të qëndisur të zinj
 • Drita LED e drejtuar nga bateria përsëri në krye
 • Burimi i energjisë: 3 bateri AAA (nuk përfshihen)
 • Tre opsione trokitje; dritë të plotë, gjysmë dritë dhe fikur
 • Trokitja e parë: e ndritshme e plotë
 • Trokitja e dytë: gjysmë e ndritshme
 • Trokitja e tretë: joaktive
 • I përshtatshëm për të gjitha moshat
 • Jetëgjatësia e përafërt e baterisë: 50-75 orë
 • Projektuar në Australi
 • Përbërja: E jashtme: Fibër poliesteri; E brendshme: Poliester & Plastikë

Additional information

Kujdes:

Pastroni sipërfaqen e llambës me leckë të butë të lagur Informacione për larjen: Hiqeni njësinë e ndriçimit para larjes me dorë.

Ngjyra Teeny & Tiny

Grey, Pink