Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: N/A Kategori: Etiketë:

Ndriçues me ndezje & prekje – Tullumbac

Një dritë e lëvizshme dhe e montueshme në mur që është argëtuese për lojë dhe një shoqërues i shkëlqyeshëm i gjumit. Dritë e qëndrueshme, eko-miqësore, e sigurt për fëmijë. LED-ët e brendshëm sigurojnë një shkëlqim qetësues në dhomën e të voglit tuaj. Drita do të fiket automatikisht pas 1 ore për të zgjatur jetën e baterisë.

Share:
 • Material: i butë PVC
 • Lloji i llambës: LED i ngrohtë i bardhë – dy shkëlqime
 • Numri i llambave: 1
 • Watt: 0,1W
 • Funksionaliteti i butonit: Prekni On / Dim / Off
 • Përdorimi: i Brendshëm
 • Vendi i Projektimit: Australi
 • Vendi i Prodhimit: Kinë
 • Mosha: 10muaj +
 • Burimi i energjisë: 3 bateri AAA (nuk përfshihen)
 • Jetëgjatësia e përafërt e baterisë: 50-75 orë
 • Kohëmatësi: 1 orë automatik
Kujdes:

Udhëzimet e përdorimit Me sistemin e përshtatshëm të magnetit, drita e natës mund të fiksohet në mur ose të hiqet lehtësisht për përdorim të lëvizshëm. Ngjitja e dritës së natës në mur: • Pastroni dhe thani sipërfaqen e zgjedhur me një leckë të pastër. • Hiqni ngjitësen nga baza e montimit në mur. • Vendoseni pajisjen në sipërfaqen e zgjedhur, fort. Operimi i dritës • Çelësi i ndezjes / fikjes ndodhet në pjesën e pasme të dritës. • On / Off për të ndezur / fikur dritën • Trokitni dritën e natës për të zgjedhur intensitetin e dritës Trokitja e parë: e ndritshme e plotë, Trokitja e dytë: gjysmë e ndritshme, Trokitja e tretë: joaktive. Instalimi & Ndryshimi i Baterive • Ndarja e baterisë është në pjesën e pasme të dritës, hiqni mbulesën e baterisë duke përdorur një vozitës të kokës së Philips. • Instaloni 3 bateri AAA duke u kujdesur të ndiqni udhëzuesin e polaritetit në ndarjen e baterisë. • Zëvendësoni mbulesën e baterisë dhe sigurohuni të vendosni përsëri vidën e mbulesës. Kujdes ! Bateritë e shteruara duhet të hiqen nga lodra.

Ngjyra Teeny & Tiny

Green, Grey, Pink, White