Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 1261 Kategori:

Natural Moisturizing Factors + HA for Scalp (hair) – 60ml

Natural Moisturizing Factors + HA For Scalp është një formulë e lehtë, qumështore e krijuar për të mbështetur hidratimin e skalpit dhe për të ndihmuar nga shqetësimi i shkaktuar nga thatësia dhe zbokthi

Share:

Natural Moisturizing Factors + HA for Scalp (hair) – 60ml

Natural Moisturizing Factors + HA For Scalp është një formulë e lehtë, qumështore e krijuar për të mbështetur hidratimin e skalpit dhe për të ndihmuar nga shqetësimi i shkaktuar nga thatësia dhe zbokthi. Duke përdorur një kombinim përbërësish që imitojnë funksionin e faktorëve natyralë hidratues, së bashku me acidin hialuronik dhe squalanin, ky serum hidratues ndihmon në mbështetjen e barrierës së skalpit të kokës pa u ngjitur në flokët tuaj ose pa i rënduar ato.

Udhëzimet:
  • Shkundni mirë para përdorimit.
  • Masazhoni disa pika tërësisht në skalpin e pastër dhe të thatë një herë në ditë, në mënyrë ideale para gjumit.
  • Mos i lani flokët ose lëkurën e kokës pas aplikimit.Këshillohet patch-testing përpara përdorimit.

Funksioni: Flokët

Përshtatet: Të gjitha flokëve

Format: Emulsion

Përdorimi: 12 muaj pas hapjes