Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 1258 Kategori:

Natural Moisturizing Factors + Beta Glucan 100ml

Natural Moisturizing Factors + Beta Glucan është një hidratues i lehtë xhel i krijuar për të siguruar hidratim gjatë gjithë ditës pas vetëm një aplikimi. Është formuluar me faktorë hidratues natyralë, beta glukan dhe ceramide dhe ndihmon në forcimin e barrierës së lëkurës.
Share:

Natural Moisturizing Factors + Beta Glucan 100ml

Natural Moisturizing Factors + Beta Glucan është një hidratues i lehtë xhel i krijuar për të siguruar hidratim gjatë gjithë ditës pas vetëm një aplikimi. Është formuluar me faktorë hidratues natyralë, beta glukan dhe ceramide dhe ndihmon në forcimin e barrierës së lëkurës. Është i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës, duke përfshirë lëkurën e ndjeshme, dhe për shkak të strukturës së tij të lehtë të xhelit, mund të jetë veçanërisht i përshtatshëm për lëkurën e yndyrshme dhe të kombinuar.

Udhëzimet:

Aplikoni një sasi të vogël në fytyrë në mëngjes dhe në mbrëmje. Aplikoni edhe pas serumeve.

Funksioni: Lëkurë të thatë

Përshtatet: Të gjitha lëkurave

Format: Water-based Gel

Përdorimi: 12 muaj pas hapjes