Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 1260

Natural Moisturizing Factors + HA – 30ml

Natural Moisturizing Factors + HA është një hidratues që bashkëvepron me lëkurën tuaj për të mbështetur barrierën e saj natyrale të hidratimit.

Share:

Natural Moisturizing Factors + HA – 30ml

Natural Moisturizing Factors + HA është një hidratues që bashkëvepron me lëkurën tuaj për të mbështetur barrierën e saj natyrale të hidratimit. Duke përdorur një koleksion përbërësish që shfaqen natyrshëm në lëkurën tuaj – të tilla si aminoacide, acide yndyrore, trigliceride, ure, ceramide, fosfolipide, glicerinë, saharide, natrium PCA dhe acid hialuronik – ky krem mundëson shtresën e jashtme të lëkurës tuaj të jetë e mbrojtur dhe e hidratuar mirë pa u ndjerë e yndyrshme.

Udhëzimet:
  • Aplikoni sipas nevojës
  • Aplikoni pas serumeve

Funksioni: Lëkurë të thatë

Përshtatet: Të gjitha lëkurave

Format: Emulsion

Përdorimi: 12 muaj pas hapjes