Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!

Natural Deodorant Foot Spray

Deodrant Foot Spray

Këmbët e freskëta janë vetëm një sprej larg me Deodorantin tonë Natyral të Këmbëve, i formuluar posaçërisht për këmbët tuaja.

Share:

Deodorant Foot Spray Natyral

I vlerësuar me shumë çmime! 100% natyral, deodoranti ideal për këmbët tuaja!

Këmbët e freskëta janë vetëm një sprej larg me Deodorantin tonë Natyral të Këmbëve, i formuluar posaçërisht për këmbët tuaja.

Me përbërës 100% natyral, duke përfshirë aloe verën qetësuese dhe të mbushur me një aromë gjallëruese menteje dhe pemë çaji, Spreji ynë natyral ofron mbrojtje afatgjatë dhe efektive nga era e këmbëve, ndërkohë që ftoh dhe qetëson gishtat e lodhur në të njëjtën kohë.

Sasia: 100ml

Përbërësit:

Ujë, Kalium Alum, Propanediol, Glicerinë, Klorur Magnezi, Lëng Gjethësh Aloe Barbadensis**, Trietil Citrate, Poligliceril-10-Laurat, Bikarbonat Natriumi, Çamçakëz Xanthan, Galactoarabinan, Mentha Arvensis Leaf**, Mentholia* Alcaaf, Mentholni, Anisate natriumi, acid citrik. *Limonene, *Linalool. *Nga ekstrakte natyrale botanike dhe vajra esenciale. **E rritur organikisht.

 

Salt Of The Earth Aroma

Amber + Sandalwood Spray, Lavender + Vanilla Spray, Ocean + Coconut Spray, Unscented Spray, Melon + Cucumber Spray