Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 1257

Multi-Peptide Eye Serum – 15ml

Multi-peptide Eye Serum është një formulë me bazë uji e krijuar për të zhdukur shfaqjen e shenjave të plakjes rreth zonës së syve. Ky serum përdor teknologji të shumta peptide për të ndihmuar në reduktimin e shfaqjes së rrudhave
të holla dhe rrudhat nën sy, qeskat e syve, ënjtjen dhe rrathët e errët, duke e lënë zonën e syve të duket më e ndritshme, më e lëmuar dhe më pak e fryrë.
Share:

Multipeptide Eye Serum 15ml

Multi-peptide Eye Serum është një formulë me bazë uji e krijuar për të zhdukur shfaqjen e shenjave të plakjes rreth zonës së syve. Ky serum përdor teknologji të shumta peptide për të ndihmuar në reduktimin e shfaqjes së rrudhave
të holla dhe rrudhat nën sy, qeskat e syve, ënjtjen dhe rrathët e errët, duke e lënë zonën e syve të duket më e ndritshme, më e lëmuar dhe më pak e fryrë.

Shënim: Kjo formulë vjen me një çmim më të lartë se shumë prej produkteve tona të tjera për shkak të përqendrimit të lartë të aktivëve të kërkuar për të trajtuar shqetësimet e shumta të zonës së syve në të njëjtën kohë. Megjithatë, shumë pak pika mjaftojn.

Udhëzimet:

Aplikoni një sasi të vogël në konturin e syve në mëngjes dhe në mbrëmje.
Nëse shfaqet acarim, shpëlajeni, ndërprisni përdorimin dhe konsultohuni me një mjek. Përdoreni vetëm sipas udhëzimeve në lëkurë të padëmtuar.

Këshillohet patch-testing përpara përdorimit.

Funksioni: Shenja plakje, rrathë të zinj

Format: Water-based Serum

Përdorimi: 6 muaj pas hapjes