Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 20 Etiketë:

Furcë Silikoni Faza 3

Dorëzojeni një fëmije 2 ose 3 vjeç dhe shikojini si lajnë dhëmbët me magji dhe intuitië pothuajse menjëherë. Do të lehtësoheni dhe mahniteni në të njëjtën kohë!

Share:

Furçë Silikoni Tooth & Gum Faza 3 – për dhëmbët dhe mishrat e dhëmbëve.

Kjo furçë dhëmbësh me pamje jokonvencionale mund të jetë pak e vështirë të vlerësohet në fillim. Dorëzojani një fëmije 2 ose 3 vjeç dhe shikojini si lajnë dhëmbët me magji dhe intuitë pothuajse menjëherë.

Bërë nga 100% silikoni i gradës Mjekësore/Ushqimore, është gjenialitet që është i dyanshëm – pastron lart dhe poshtë, para dhe mbrapa në të njëjtën kohë! Do të lehtësoheni dhe mahniteni në të njëjtën kohë!

Lehtë për t’u përdorur, e butë ndaj mishrave të dhëmbëve, jo toksike dhe pa BPA, furça jonë prej silikoni është e butë për dhëmbët e vegjël dhe mishrat e ndjeshëm të dhëmbëve. E përshtatshme për përdorim me pastë dhëmbësh Jack N ‘Jill.

Faza 3 – e përshtatshme për moshë 2 – 5 vjeç.

Kujdes:

Materiali 100% silikoni mjekësor / ushqimor pa plastikë. Edhe paketimi është i biodegradueshëm dhe i bërë nga misri – pa plastikë dhe eko-miqësorë! Pa BPA dhe PVC.