Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 43 Kategori: Etiketë:

Peceta për mishrat e dhëmbëve

Pecetat prej pambuku të mishrave të dhëmbëve për fëmijë Jack N’ Jill mund të përdoren në mënyrë të sigurt që nga lindja. Të mbështjella individualisht, ato janë njëkohësisht higjienike dhe të përshtatshme kur jeni në lëvizje.

Share:

PËRSE JANË KAQ MAHNITËSE!

Pecetat prej pambuku të mishrave të dhëmbëve për fëmijë Jack N’ Jill mund të përdoren në mënyrë të sigurt që nga lindja. Të mbështjella individualisht, ato janë njëkohësisht higjienike dhe të përshtatshme kur jeni në lëvizje.

Pecetat tona janë të dizajnuara për pastrimin e gojës dhe mishrave të dhëmbëve edhe para shfaqjes së dhëmbëve. Për ta përdorur, thjesht mbështilleni rreth gishtit tuaj. Pastroni në mënyrë të sigurt mbetjet e qumështit nga goja e foshnjave për të siguruar një mjedis të shëndetshëm për zhvillimin e dhëmbëve. Sapo të dalin dhëmbët, pastroni butësisht pas ushqimit dhe para gjumit me një lëvizje rrethore për të hequr çdo mbetje sipërfaqësore.

100% pambuk i butë, i sterilizuar me avull dhe me teksturë të butë, këto peceta për mishrat e dhëmbëve janë të gjitha natyrale dhe të sigurta. Nuk përmbajnë fluor, sheqer, paraben apo konservues të tjerë.

Përmbajnë Xylitol dhe një aromë neutrale. Një pako ka 25 peceta të mbështjellura individualisht të cilat janë 100% bio-degradueshme.

Këshillë: Vetëm prindërit / kujdestarët mund ti përdorin tek foshnjat! Bebet / fëmijët nuk duhet t’i përdorin vetë!

Përbërësit: Uji i pastruar, Xylitol

*Kjo listë përbërësish mund të ndryshojë. Ju lutemi referojuni etiketës së produktit për listën më të saktë për çdo produkt individual të blerë përpara përdorimit.

Kujdes:

Ujë i filtruar, Xylitol * Kjo listë përbërësish mund të ndryshojë. Ju lutemi referojuni etiketës së produktit për listën më të saktë për secilin produkt individual të blerë para përdorimit.