Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: N/A Kategori: Etiketa: ,

ClevaMama® Dyshek për krevat – Cool Gel

Dysheku Cool Gel ka shkumë të ndjeshme ndaj temperaturës me xhel, i projektuar për të shpërndarë nxehtësinë e trupit dhe për të krijuar një sipërfaqe më të freskët gjumi. Duke zvogëluar mbajtjen e nxehtësisë, ndihmon në mbajtjen e një temperature të shëndetshme dhe ambientit të gjumit për foshnjën tuaj.
Infuzionohet me trajtime anti-kërpudhore dhe anti-mite të sigurta për fëmijë ndërsa ruan vetitë lehtësuese dhe mbështetëse të shkumës tradicionale. Është hipo-alergjik dhe i ekuilibruar në pH, duke e bërë atë ideal për foshnjat me astmë dhe alergji.

Share:

Temperatura e duhur është thelbësore që foshnjat të kenë një gjumë të sigurt dhe të rehatshëm gjatë natës, kështu që zgjedhja e dyshekut të duhur është shumë e rëndësishme. Dysheku Cool Gel u krijua me shkumë të ndjeshëm ndaj temperaturës me xhel të ftohtë, për maksimumin e komoditetit dhe mbështetjes. Projektuar për të shpërndarë nxehtësinë e trupit dhe për të krijuar një sipërfaqe më të freskët gjumi, duke zvogëluar mbajtjen e nxehtësisë, ndihmon në ruajtjen e një temperature të shëndetshme dhe ambientit të gjumit për foshnjën tuaj.

Shkumë natyrore hipo-alergjike që siguron shpërndarje të njëjtë të peshës dhe mbështetje shtesë për shtrirjen e shtyllës kurrizore.
Mbulesa e brendshme mbrojtëse me ajrosje për mbrojtje të shtuar.
Mbulesa e jashtme është e butë dhe ideale për lëkurën e foshnjës tuaj, hiqet lehtësisht dhe lahet në lavatriçe.

Kujdes:

Udhëzimet e larjes: Mbulesa e dyshekut që mund të hiqet mund të lahet duke ndjekur udhëzimet në paketim.

E RËNDSISHME • Të gjitha produktet e shkumës janë të paketuara për siguri dhe transport dhe kërkojnë kohë kur të hapen për t'u kthyer në formën dhe madhësinë origjinale. • Ju lutemi hiqni produktin nga të gjitha paketimet dhe lereni të ajroset për një periudhë 48 orësh para përdorimit. • Temperatura optimale e dhomës për performancën më të mirë duhet të jetë 18⁰C.

Zgjidh Masën

60 x 120 x 10 cm, 70 x 140 x 10 cm