Share:

100% Organic Virgin Chia Seed Oil – 30ml

Vaji i farës Chia 100% organik i virgjër hidraton lëkurën tuaj pa bllokuar poret. Për shkak se është bërë nga vaji 100% organik, i virgjër i farës chia, me burim natyral dhe me presion të ftohtë, ai përmban acid alfa-linolenik – një acid yndyror thelbësor që promovon lëkurë të shëndetshme.

SKU: 1223
Category:

Description

100% Organic Virgin Chia Seed Oil – 30ml

Vaji i farës Chia 100% organik i virgjër hidraton lëkurën tuaj pa bllokuar poret. Për shkak se është bërë nga vaji 100% organik, i virgjër i farës chia, me burim natyral dhe me presion të ftohtë, ai përmban acid alfa-linolenik – një acid yndyror thelbësor që promovon lëkurë të shëndetshme. Për më tepër, ky hidratues natyral i lëkurës përmban gjithashtu acide linoleik, oleik, stearik dhe palmitik, që do të thotë se është ideal për lëkurën si dhe për flokët. Vaji ynë i farës Chia ka një aromë natyrale pjesërisht për shkak të përmbajtjes së lartë të acidit alfa-linolenik.

Udhëzimet:

Aplikimi në lëkurë: Aplikoni disa pika në fytyrë një herë në ditë ose sipas nevojës.

Aplikimi në flokë: Punoni në flokë të lagur e të pastër një herë në ditë ose sipas nevojës.

Funksioni: Thatësi

Përshtatet: Të gjitha lëkurave

Format: Vajor

Përdorimi: 6 muaj pas hapjes