Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 1218 Kategori:

100% Organic Cold-Pressed Borage Seed Oil – 30ml

Vaj 100% Organik i Farës së Borage i presuar në të ftohë qetëson, hidraton dhe ushqen lëkurën e thatë, falë përqendrimit jashtëzakonisht të lartë të acidit gama-linolenik (GLA), një acid yndyror esencial që i jep lëkurës një pamje të shëndetshme.

Share:

100% Organic Cold-Pressed Borage Seed Oil – 30ml

Vaj 100% Organik i Farës së Borage i presuar në të ftohë qetëson, hidraton dhe ushqen lëkurën e thatë, falë përqendrimit jashtëzakonisht të lartë të acidit gama-linolenik (GLA), një acid yndyror esencial që i jep lëkurës një pamje të shëndetshme. Është i pasur me acide linoleike, oleik, stearik dhe palmitik – që do të thotë se është ideale për lëkurën e irrituar për shkak të thatësisë. Vaji ynë i farës së Borage jep një erë karakteristike. Kjo aromë nuk është një tregues që është i prishur.

Udhëzimet:

Aplikoni disa pika në fytyrë një herë në ditë ose sipas nevojës.

Funksioni: Thatësi

Përshtatet: Të gjitha lëkurave

Format: Vajor

Përdorimi: 6 muaj pas hapjes