Share:

Multi-peptide Lash and Brow Serum 

Serumi i qerpikëve dhe vetullave është një formulë e lehtë, jo e yndyrshme, e krijuar për ti bërë qerpikët dhe vetullat më të trashë, më të plotë dhe me pamje më të shëndetshme.

SKU: 1255
Category:

Description

Multi-peptide Lash and Brow Serum

Serumi i qerpikëve dhe vetullave është një formulë e lehtë, jo e yndyrshme, e krijuar për ti bërë qerpikët dhe vetullat më të trashë, më të plotë dhe me pamje më të shëndetshme. Duke përdorur 11 përbërës aktivë, duke përfshirë katër komplekse peptide dhe një sërë ekstraktesh natyrale, ky serum dy herë në ditë ndihmon në ushqimin dhe mbrojtjen e qerpikëve dhe vetullave tuaja, ndërkohë që përmirëson pamjen e densitetit dhe pamjen e përgjithshme në vetëm katër javë.

Udhëzimet:

Pas pastrimit dhe tharjes së zonës së aplikimit, aplikoni një shtresë të hollë përgjatë vijës së qerpikëve dhe vetullave në mëngjes dhe në mbrëmje.Nëse shfaqet acarim, shpëlajeni, ndërprisni përdorimin dhe konsultohuni me një mjek. Përdoreni vetëm sipas udhëzimeve në lëkurë të padëmtuar.

Funksioni: Flokë

Përshtatet: Të gjitha lëkurave

Format: Water-based Serum

Përdorimi: 6 muaj pas hapjes