Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 669 Etiketë:

Vitamin D3 Drops – 20ml

Vitamina e diellit për mbështetjen e imunitetit.

Vitamina D kontribuon në rritjen dhe zhvillimin normal të kockave tek fëmijët dhe ruajtjen e rritjes së kockave tek të rriturit. Gjithashtu ndihmon në ruajtjen e funksionit normal të sistemit imunitar.

Share:

Colief Vitamin D3 Drops – 20ml

Një pikë diell

Vitamina D është e rëndësishme për fuqinë dhe zhvillimin e kockave, kështu që është veçanërisht e rëndësishme për foshnjat dhe fëmijët. Rritja e niveleve të vitaminës D të fëmijës suaj e mbron atë nga efektet më serioze të mungesës, siç është rakitizmi, një çrregullim i kockave në fëmijëri.

Colief® Vitamin D3 Drops është një suplement ushqimor i pasur me vitaminë D3 dhe zgjidhja ideale për sigurimin e dozës së kërkuar të vitaminës D3. Pikat nuk përmbajnë aromatizues, sheqer të shtuar, konservues ose ngjyrues.

I përshtatshëm për të gjithë familjen.

Bashkë me Vitaminën D merrni dhe Vitaminën C. Një produkt e përdorni të gjithë.

Si ta përdor?

Përzieni pikat Colief® Vitamin D3 me ushqim ose pije. Në rastin e foshnjave, ato mund të jepen edhe direkt nga goja.
*I papërshtatshëm për foshnjat që konsumojnë 500 ml ose më shumë qumësht formula në ditë.

Dëshironi disa këshilla?

Sigurohuni që ju dhe fëmijët tuaj të kaloni pak kohë jashtë çdo ditë gjatë muajve të verës. Mos harroni të përdorni krem ​​kundër diellit për të parandaluar djegien nga dielli.
Disa ushqime janë të pasura me vitaminë D, duke përfshirë kosin, disa drithëra dhe buka. Mundohuni t’i përfshini këto në dietën tuaj dhe hani peshk me vaj një ose dy herë në javë.
Merrni një suplement ditor të vitaminës D3

Përbërësit:

Çdo pikë përmban vitaminë D3 5μg (200IU).

Trigliceridet me zinxhir të mesëm, vitamina D3 (kolekalciferol). Alergjenët e shënuar me shkronja të zeza.
Nuk përmban aromatizues, sheqer të shtuar, konservues, ngjyrues.

Kujdes!

Ruajeni nën 25°C në paketimin origjinal për t’u mbrojtur nga drita dhe lagështia. Ju lutemi hidhni produktin 12 muaj pas hapjes.

†Jo i përshtatshëm për foshnjat që konsumojnë 500 ml ose më shumë qumësht formulë në ditë. Mos e tejkaloni marrjen e rekomanduar. Një shtesë ushqimore nuk është një zëvendësim për një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Mbajeni larg syrit dhe kapjes së fëmijëve. Mbajeni kapakun të mbyllur kur nuk e përdorni. Mos e përdorni nëse kapaku është i prishur.