Share:

Square Stacker Cups

Lodër për shumë argëtim Kupat e silikonit katror janë një lodër me fund të hapur e krijuar për të çliruar kreativitetin dhe imagjinatën tek fëmija juaj. Kjo lodër e gjithanshme do të inkurajojë koordinimin sy-dorë, të menduarit krijues dhe aftësitë për zgjidhjen e problemeve. Ato do të ndihmojnë në përmirësimin e shkathtësisë dhe zhvillimit motorik.…

SKU: 1003
Category:
Tags: , , ,

Description

Lodër për shumë argëtim

Kupat e silikonit katror janë një lodër me fund të hapur e krijuar për të çliruar kreativitetin dhe imagjinatën tek fëmija juaj. Kjo lodër e gjithanshme do të inkurajojë koordinimin sy-dorë, të menduarit krijues dhe aftësitë për zgjidhjen e problemeve. Ato do të ndihmojnë në përmirësimin e shkathtësisë dhe zhvillimit motorik. Të prodhuara nga silikoni i gradës ushqimore, kupat tona janë perfekte për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

Detaje:

  • Të përshtatshme për moshat 8+ muaj
  • Përfshin 7 kupa te madhësive të ndryshme
  • Materiali: 100% silikon ushqimor, jo toksik dhe pa BPA
  • Përmasa: 11 x 9 x 4 cm
Udhëzime kujdesi:

Pastrojeni me ujë të ngrohtë me sapun dhe thajeni në ajër. Mos e sterilizoni, mos e zieni ose mos e vendosni në pjatalarëse. Pas pastrimit thahet në ajër, ruhet në një vend të pastër të thatë.

Siguria:

Bërë në mënyrë etike nga një prodhues i audituar nga BSCI.
Produktet e O.B Design janë bërë sipas standardeve më të larta, megjithatë, nëse përdoren gabimisht dhe ndodh thyerja, ato mund të bëhen një rrezik mbytjeje. Ju lutemi kontrolloni rregullisht dhe hidheni në shenjën e parë të konsumimit. Mos e ndryshoni në asnjë mënyrë dhe përdorni gjithmonë nën mbikëqyrjen e të rriturve. Këto nuk duhet të përdoren si lodra dhëmbëzimi. Bërë nga silikoni i gradës ushqimore, të gjitha pjesët plotësojnë standardet Australiane të lodrave AS/NZS 8124 dhe USA ASTM.