Share:

Oturak Portabël

Oturaku i vogël që mund të merret kudo Absolutisht produkt i mahnitshëm, ju duhet ky oturak udhëtimi, jua bën jetën më të lehtë! Ah, gjithashtu kujdeseni për natyrën. 

SKU: 410
Category:
Tags:

Description

Pse është i veçantë ?!

Pottiagogo. Oturaku portabël më i thjeshtë për t’u përdorur. Trajnimi për heqjen e pelenës bëhet më i lehtë. Prindërit dhe të vegjlit përpiqen të mësohen me këtë fazë të re dhe të shmangin çdo aksident në këtë proçes! Pottiagogo u jep prindërve kudo një zgjidhje të shpejtë. Shumë i thjeshtë për t’u përdorur, hapet vetëm në 2 seconda.

Çfarë përmban pako Pebble Grey:

1 Oturak pa BPA, 100% të riciklueshëm, 100% i mbrojtur me teknologji antimikrobale, me përmasa 14.1 x 21.4 x 23.6 cm

2 qese të biodegradueshme.

Pesha totale 400g

Kujtesë!

Çdo Oturak vjen me 2 qese të biodegradueshme një përdorimshe. Mos harroni të blini qese shtesë për Oturakun tuaj.

Additional information

Ngjyra Pottiagogo

Eggshell Blue, Flamingo Pink, Pebble Grey, Space Blue