Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: N/A

Squalane Cleanser

Squalane Cleanser është formuluar për të pastruar lëkurën duke hequr grimin dhe papastërtitë. Ky pastrues mbështet barrierën e lëkurës tuaj duke e hidratuar. Formula është jo komedogjene dhe pa sapun, kështu që është mjaft e butë për përdorim të përditshëm dhe e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës.
Share:

Squalane Cleanser

Squalane Cleanser është formuluar për të pastruar lëkurën duke hequr grimin dhe papastërtitë. Ky pastrues mbështet barrierën e lëkurës tuaj duke e hidratuar. Formula është jo komedogjene dhe pa sapun, kështu që është mjaft e butë për përdorim të përditshëm dhe e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës.

Udhëzimet:

Shpërndani produktin në duar.
Fërkojeni së bashku për të ngrohur produktin, duke e lejuar atë të shkrihet në një vaj. Masazhojeni mirë në fytyrën e thatë dhe shpëlajeni me ujë të ngrohtë.

Funksioni: Pastrim, lëkurë të thatë

Përshtatet: Të gjitha lëkurave

Format: Emulsion

Përdorimi: 6 muaj pas hapjes

Sasia

150ml, 50ml