Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 1266

Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3% – 30ml

Serum Resveratrol 3% + Acid Ferulic 3% është një serum i lehtë, me një ndjesi si vaj i thate, për mbrojtjen e përditshme të lëkurës nga ndikimi i stresit oksidativ. Duke përdorur dy antioksidantë të mirënjohur, kjo formulë ndihmon në mbrojtjen e lëkurës tuaj nga efektet vizuale të dëmtimit të shkaktuar nga stresorët mjedisorë, shenjat e dukshme të plakjes dhe e ndihmon atë të duket më e ndritshme dhe më e lëmuar.
Share:

Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3% – 30ml

Serum Resveratrol 3% + Acid Ferulic 3% është një serum i lehtë, me një ndjesi si vaj i thate, për mbrojtjen e përditshme të lëkurës nga ndikimi i stresit oksidativ. Duke përdorur dy antioksidantë të mirënjohur, kjo formulë ndihmon në mbrojtjen e lëkurës tuaj nga efektet vizuale të dëmtimit të shkaktuar nga stresorët mjedisorë, shenjat e dukshme të plakjes dhe e ndihmon atë të duket më e ndritshme dhe më e lëmuar. Meqenëse uji mund të dëmtojë qëndrueshmërinë e antioksidantëve, Resveratrol 3% + Acid Ferulik 3% është një formulë pa ujë.

Udhëzimet:

Aplikoni disa pika në fytyrë në mëngjes dhe në mbrëmje.
Përndryshe, përzieni me produkte të tjera për të rritur kapacitetin e tyre antioksidues.

Funksioni: Suport antioksidant, pa shkëlqim

Përshtatet: Të gjitha lëkurave

Format: Anhydrous Serum

Përdorimi: 6 muaj pas hapjes