Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 1256 Kategori:

Multi-Peptide Serum for Hair Density – 60ml

Multipeptide Serum for Hair density është një formulë e përqendruar që është krijuar për të mbështetur lëkurën e kokës dhe për t’ju dhënë flokëve gjatësi, dendësi dhe pamje më të plotë. Formula është e lehtë dhe ofron një kombinim të teknologjive peptide së bashku me një seri ekstraktesh me bazë bimore.
Share:

Multi-Peptide Serum for Hair Density – 60ml

Multipeptide Serum for Hair density është një formulë e përqendruar që është krijuar për të mbështetur lëkurën e kokës dhe për t’ju dhënë flokëve gjatësi, dendësi dhe pamje më të plotë. Formula është e lehtë dhe ofron një kombinim të teknologjive peptide së bashku me një seri ekstraktesh me bazë bimore.

Udhëzimet:

Masazhoni disa pika tërësisht në skalpin e pastër dhe të thatë një herë në ditë, në mënyrë ideale para gjumit. Mos i lani flokët ose lëkurën e kokës pas aplikimit.

Funksioni: Flokët

Përshtatet: Të gjitha flokëve

Format: Water-based Serum

Përdorimi: 12 muaj pas hapjes