Share:

Glucoside Foaming Cleanser 150ml

Glucoside Foaming Cleanser është një pastrues shkumuës xhel që ndihmon në mënyrë efektive largimin e papastërtive. Ky formulim ndihmon në ruajtjen e barrierës së lëkurës, duke përmirësuar gjithashtu strukturën, shkëlqimin dhe elasticitetin e lëkurës me përdorim të vazhdueshëm. I përshtatshëm edhe për bebet.

SKU: 1240
Category:

Description

Glucoside Foaming Cleanser 150 ml

Glucoside Foaming Cleanser është një pastrues shkumuës xhel që ndihmon në mënyrë efektive largimin e papastërtive. Ky formulim ndihmon në ruajtjen e barrierës së lëkurës, duke përmirësuar gjithashtu strukturën, shkëlqimin dhe elasticitetin e lëkurës me përdorim të vazhdueshëm. I përshtatshëm edhe për bebet.

Udhëzimet:

Shpërndani produktin në duar. Masazhojeni mirë në fytyrën e lagur dhe shpëlajeni me ujë të ngrohtë

Funksioni: Pastrim

Përshtatet: Të gjitha lëkurave

Format: Water-based Gel

Përdorimi: 6 muaj pas hapjes