Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: N/A Etiketë:

Mini Mat

Mini Mat është bërë nga një silikon më i hollë dhe është jashtëzakonisht i lehtë, kështu që është i përsosur për darka jashtë dhe për të udhëtuar. Mini Mat është përshtatur për përdorim dhe gjatë udhëtimeve.

Share:

Mini Mat është bërë nga një silikon më i hollë dhe është jashtëzakonisht i lehtë, kështu që është i përsosur për darka jashtë dhe për të udhëtuar. Mini Mat është përshtatur për përdorim dhe gjatë udhëtimeve.
Mini Mat është projektuar për foshnje / fëmijë të vegjël 4+ muaj.

  • Përmasat: 21,5 x 19,5 x 2,5 cm
  • Madhësitë e porcionieve: 2 x 55g, 1 x 115g

Mini Mat i përshtatet shumicës të karrigeve të ngrënies, përfshirë modelet e “kursyesit të hapësirës”
Mini Mat është bërë nga një silikon më i hollë dhe është jashtëzakonisht i lehtë, kështu që është i përsosur për darka jashtë dhe gjatë udhëtimeve.
Mat është paketuar në një qese të ripërdorshme që mund ta merrni me vete kudo.

Mini Mat vendoset lehtësisht në tavolina me sipërfaqe të lëmuara dhe karriget e ngrënies.

  • Bërë nga silikoni me cilësi të lartë që nuk përmban BPA, PVC dhe ftalat
  • Pastrohet lehtë me ujë të ngrohtë me sapun (silikoni nuk mbështet rritjen e kërpudhave, mykut ose baktereve)
  • Mund të lahet në lavastovilje dhe mund të përdoret në mikrovalë
  • E krijuar për jetëgjatësi (silikoni nuk zbehet apo prishet)
Ngjyra Ezpz

Blue, Coral, Indigo, Lime, Pewter