Share:

Furcë Dhëmbësh Bio

Ndryshe nga furçat e tjera të dhëmbëve në treg, këto furça janë shumë të buta për mishrat dhe dorezat ergonomike janë perfekte për duart e vogla. Të përshtatshme që nga dhëmbi i parë! Furçat Jack N’ Jill janë të biodegradueshme të bëra nga Amidoni i Misrit që do të thotë se ato janë të kompostueshme…

Category:
Tags:

Description

Furçat e dhëmbëve të biodegradueshme janë bërë nga Amidoni i Misrit që do të thotë se ato janë të kompostueshme dhe do të prishen në tokë me kalimin e kohës. Dorezat e furçave janë të lëmuara dhe ndjehen si furçat tradicionale të dhëmbëve. Fijet e furçave të dhëmbëve janë bërë nga najloni. Koka mund të thyhet dhe riciklohet. Ndryshe nga furçat e tjera të dhëmbëve në treg, ato janë shumë të buta për mishrat dhe dorezat ergonomike janë perfekte për duar të vogla.Të përshtatshme që nga dhëmbi i parë!

Plastikat e disponueshme po shkatërrojnë mjedisin, veçanërisht në oqeanet tona dhe ujin. Dhjetë vjet më parë, Jack N’ Jill ishin pionierë të përdorimit të niseshtës së misrit në dorezat e furçave të dhëmbëve. Amidoni i misrit është një material që rrjedh nga bimët, i cili është i kompostueshëm dhe i biodegradueshëm. Jack N’ Jill dyfishoi angazhimin për mjedisin dhe krijoi një paketim krejtësisht pa plastikë dhe të biodegradueshme, duke përfshirë “flluskën” transparente.

Personazhe të adhurueshëm. Fëmijët tuaj do të duan të përdorin këto furça, kështu që është një FITORE!

Këshilla:
1) Mos harroni të zëvendësoni furçën tuaj të dhëmbëve çdo 6-8 javë!
2) Mos harroni të zëvendësoni furçën e dhëmbëve pas sëmundjes (mikrobet mund të mbeten në furçën e dhëmbëve – yuck!)
3) Sterilizoni shpesh – rreth një herë në javë, ju rekomandojmë që të zhytni kokën e furçës së dhëmbëve në 10% peroksid hidrogjeni (i disponueshëm gjerësisht nga farmacitë). Lëreni për 10 minuta, më pas shpëlajeni me ujë dhe lëreni të thahet në ajër. Furça e dhëmbëve e fëmijës suaj do të qëndrojë më e pastër dhe do të zgjasë më shumë.

Additional information

Zgjidh Personazhin

Dinosaur, Elefant, Koala, Lepurush, Majmun, Unikorn