Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 1225 Kategori:

100% Plant-Derived Hemi-Squalane – 30ml

Një hidratues që absorbohet shpejt, 100% me origjinë nga bimët, Hemi-Squalane, mbështet barrierën natyrale së lëkurës suaj me një teksturë jashtëzakonisht të lehtë që lejon një ndjesi që përthahet shpejt.

Share:

100% Plant-Derived Hemi-Squalane – 30ml

Një hidratues që absorbohet shpejt, 100% me origjinë nga bimët, Hemi-Squalane, mbështet barrierën natyrale së lëkurës suaj me një teksturë jashtëzakonisht të lehtë që lejon një ndjesi që përthahet shpejt. Ky produkt ofron një strukturë dhe ndjesi më të lehtë sesa Plant Squalane. Hemi-Squalane mund të përdoret gjithashtu në flokë për të ulur frizziness.

Udhëzimet:

Aplikimi në lëkurë: Aplikoni disa pika në fytyrë një herë në ditë ose sipas nevojës.

Aplikimi në flokë: Punoni në flokë të lagur e të pastër një herë në ditë ose sipas nevojës.

Funksioni: Thatësi, Flokë

Përshtatet: Të gjitha lëkurave

Format: Anhydrous Serum

Përdorimi: 6 muaj pas hapjes