Share:

100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil – 30ml

Vaji 100% organik i farës së trëndafilit të egër i presuar në të ftohë hidraton në mënyrë natyrale lëkurën për të ndihmuar zhdukjen e shenjave të plakjes, duke zbardhur dhe balancuar tonin e pabarabartë të lëkurës, duke mbështetur elasticitetin e lëkurës dhe duke promovuar lëkurë të butë dhe më rrezatuese.

SKU: 1222
Category:

Description

100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil – 30ml

Vaji 100% organik i farës së trëndafilit të egër i presuar në të ftohë hidraton në mënyrë natyrale lëkurën për të ndihmuar zhdukjen e shenjave të plakjes, duke zbardhur dhe balancuar tonin e pabarabartë të lëkurës, duke mbështetur elasticitetin e lëkurës dhe duke promovuar lëkurë të butë dhe më rrezatuese. Është mjaft i përshtatshëm për përdorim të përditshëm. Vaji ynë i farës së trëndafilit është plotësisht i parafinuar dhe jep një aromë natyrale pjesërisht për shkak të përmbajtjes së lartë të acideve yndyrore omega. Kjo aromë nuk është një tregues që është i prishur.

Udhëzimet:

Aplikoni disa pika në fytyrë një herë në ditë, në mënyrë ideale para gjumit.

Funksioni: Thatësi, Pa shkëlqim, Shenja të plakjes

Përshtatet: Të gjitha lëkurave

Format: Vajor

Përdorimi: 6 muaj pas hapjes