Regjistrohuni këtu dhe përfitoni ofertat fantastike!
Kodi: 444 Etiketë:

WaterWipes – 60 peceta

99,9% ujë dhe një pikë ekstrakt frutash.

Pecetat WaterWipes janë më të pastra se pambuku dhe uji.

Share:

Krijuar nga një baba për vajzën e tij.

Letra e lagur është një ndër produktet kryesore kur lind një bebe, zgjidhni me kujdes për lëkurën më të butë që ekziston…ajo e bebit tuaj. E dashur nga prindërit dhe e miratuar nga Profesionistët e Kujdesit Shëndetësor në të gjithë botën, falë ngjashmërisë me pambukun dhe ujin. Dhe sikur kjo të mos mjaftonte, 97% e mamive besojnë se WaterWipes janë të përshtatshme në lëkurën e foshnjeve të porsalindura.

Çdo pako ka 60 peceta të lagura.

Kujdesemi për natyrën

Pecetat e lagura WaterWipes tani janë gjithashtu të BIODEGRADUESHME dhe pa plastikë.
Asgjë tjetër nuk ka ndryshuar. Janë ende pecetat më të pastra në botë, por tani janë më të mira edhe për planetin tonë.

Përbërësit:

– Uji (Aqua) 99.9%

– Ekstrakt i farës Citrus Grandis (grapefruit)